Byebye!

Hej då!

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem, gick jättebra med Sally och Zingo :) de är trötta ikväll kan jag lova! :) Zingo är en labrador som Mikaela och Andreas är fodervärdar till, han ska bli ledarhund, åt blinda. Om han klarar av jobbet då vill säga. Är en väldigt liten del av de hundar som föds i ett sånt syfte (ledarhund, polis, räddningstjänst mm) som godkänns i slutändan, det ställs så klart ruskigt höga krav på dom. men Zingo ska tillbaka om ca 6 månader och ska då börja tränas..så hoppas vi att han är rätt hund för det jobbet =)

Skönt att komma ut en stund..tyvärr släppte inte min huvudverk ändå :/ Vad är det för fel?

Är jättetrött och ska passa på att lägga mig snart, läsa lite :) Ska bli härligt. kallt i mitt sovrum bara, har fönstret öppet för sängen luktar lite "magasinerat". Den har ju stått i ett gästhus hemma hos min pappa i ett halvår..Och då känner man ändå någon liten lukt tycker jag..av "Inte använd"...? Ja. ungefär.


Imorgon är det jobb igen, ledig igen först på måndag..

dog-dejt

Äntligen vet jag vad jag ska göra med min dag! =)
Ska åka ner till Mikaela & Andreas, presentera Sally för deras vovve Zingo :)
Borde äta någon bara, är otroligt lat idag. Magen har kurrat i timmar nu :P
Får skylla mig själv! :) Ska iaf bli kul att hälsa på dom, inte sett hur dom har det sen Mikaela flyttade in där :)


Anti..

Jag har fortfarande huvudverk.

Har inte rört ett finger idag än, vet inte vad jag vill göra för nu vill jag ingenting. men tvingar man sig iväg brukar de bli bättre sen. ska man verkligen lägga en hel dag på att glo in i väggen? nää..men det hade vart skönt att göra det ändå!

Äsch. I dont know!

Oprah

Jättehemskt avsnitt av Oprah :(
En mamma som glömde sin treåriga dotter i bilen i 8 timmar..i stekhet värme.
Barnet dog :(

Mamman brukade inte köra flickan till dagis men skulle göra det denna morgonen, på något vis mitt i stressen glömde hon av det. Åkte till sitt jobb som vicerektor på en skola och efter 8 timmar gick en kollega förbi bilen där den lilla flickan satt. Hon gick inte att rädda...

Är flera olika människor med i avsnittet som gjort misstag med barnen, på grund av stress och uppgivenhet. Man är inte alltid sig själv när man har för mycket i huvudet. Det får en faktiskt att tänka till, vare sig man har barn eller inte!

 Oprah på min lediga dag! =)

tisdag

Ledig idag! :)

Har huvudverk, men sov som en stock inatt så jag är glad ändå!
Ska ner till stan sen och träffa malin, Sandra också kanske om vi hinner. Borde ju som sagt åka till Papi men det vet jag inte om jag känner för..blir mest bilåkande isf! Men det är alltid roligt att hälsa på så jag få se! :)

=)

VAD FAN!?

Varför i hela världen är min bloggdesign borta?????????

Vilket skit! Orkar inte ens försöka fixa detta. Fuck off blogg.se

<3

♥ Moster älskar dig Samanda och jag saknar dig hela tiden ♥


First day of a new week

Back at work! :) Tur att jag börjar sent denna veckan, var helt död innan helgen! :P

Igår kom Pappa, Laila o Diana (Som är gravid i exakt samma time som Sandra!) De lämnade av mina efterlängtade möbler!! =) Framförallt glad för sängen! :) Så igår fixade vi massa med mitt sovrum och skrubben, sorterade och slängde!
Har faktiskt lite träningsverk i armarna idag! =) Plus att vi tvättade!

Jag var nere på stan innan dom kom och köpte mig en ny matta, en spagettigardin, två krukor med gröna växtbollar till och lite pyssel..är så kul!! Ska greja lite i resten av rummen också :) Så mycket som jag får såklart, Inte för så mkt pengar..men lite små ändringar blir det allt, innan den 6 feb för då fyller Bobby år! =) Då blir de kalas och då vore de kul om det var lite nytt och piggt i lägenheten! :) Känns i vilket fall jätteskönt, och jag behöver något projekt vid sidan av arbetet! =)

Var en sväng hos Lena också, fick oss lite efterlängtad mat! :) Gott! Sen blev det film och en massa cola, chips o dipp och godis..blev lite mkt, kunde inte sova sen för jag mådde så illa :/ Låg vaken till 4 i morse iaf! :(


Ska till pappa imorgon och rota fram lite av mina saker som jag vill ha nu..min Soda Streamer kanske..och min lilla strykbräda! :D Så ska jag träffa Malin vid tre i stan, leta lite grejer till 80-talskvällen! :) fun fun!

Efter jobbet idag blir det en snabbis på Coop. I dont like it. Jobbig affär! Finns ju massa bra saker, men den är för stor och dåligt planerad!





Några av filmerna

 Den enda jag VILLE ha egentligen! :)

 Inen aning om vad det är :)

  Sist men inte minst!


Var 3 för 100 av vissa utvalda filmer, så jag passade på! =) Hoppas dom är bra iaf. Höga förväntningar på "I could never be yoyr woman". De andra är rena chansningar! :)



Nu blir det iaf en annan film som vi lånade av Lena! =)



Middag o mys

Ikväll blir det lugnt för min del! Mår lite sådär halvbra efter igår! =)

Det var fest hos Malin o Sandra W igår, jätteroligt var det! Åkte taxi ner till stan och var på Mortens det mesta av kvällen, blev en snabbis på Kullgrens också.  Var sååå trött bara, kände att jag inte riktigt orkade festa järnet...men hade som sagt skitkul ändå! Fick skjuts hem av Adde och där satt Robbie o Johan och drack öl! :) Så då tjötade vi ett par timmar innan det äntligen blev dags för sängen! =)

Skulle vart hos pappa idag och ordnat med de sakerna jag ska ta hit, min säng bland annat :) Ska bli underbart att få sova i den, älskar nämnligen min säng och vart utan den i ett halvår nu! 

Alldeles strax blir det middag - Kött, strips, bearnaisesås och sallad! :) Mmmm..Har faktiskt bara ätit en thekaka idag :( 
Sen blir det chirre o dirre och film! :)

Köpte 3 nya filmer förut, på Hemmakväll.  Romantisk komedi/drama allihop :) Men det får man väl inte se ikväll :D haha!


Kanske hörs sen! :)

Snart helg!

Slutar om en timma!! =) Ledig hela helgen! Underbart!!

Det var nog så att det dragits för lite skatt från min lön, därför fick jag mer..Det var ju synd, de hade gärna fått sitta kvar på mitt konto ;)

Köpt lite saker på min rast nu- 2 ögonskuggor, ett blått linne och en svart top. =)
Hann inte gå runt mer, kanske tur det för nu är jag i spenderartagen ordentligt!! Vill verkligen njuuuta av denna lönen, men min andra seriösa sida tvingar mig att sansa mig och spara undan cash istället! ;)

Ville bara hitta nåt till ikväll, att ha på mig..samma problem varje gång! Inget passar eller känns bra! "Jag har inga kläder, Aaaahhh!!!" :P Men det har man ju..Skulle vilja dra på mig ett riktigt tajt fodral..den lilla svarta typ. Men det orkar jag inte med idag! Får vara lite relaxad nu när jag är så trött..och risken att jag bara orkar förfesten finns ju också! :)

well well..

Money money money!

Jisses, jag hade fått lön i morse när jag vaknade!!
Liten chock när jag fick se summan bara, har typiskt nog fått för mycket ! ! !
Inte roligt att lämna ifrån sig pengarna ;) Har mejlat med lönekontoret nu, vill helst lösa detta innan helgen och få reda på hur mkt av det som egentligen är mitt! :)

Undrar vad som blivit fel? Borde ju vara mer noga kollat tycker jag..


Senare kommer Malin ut till mig och så tar vi en tur till systemet :) Just nu är jag toktrött så jag är inte supersugen..men ibland får man "take one for the team" :P Haha.

Later!

Nån som vet??

Ingen lön på kontot än. Finns det någon chans att man får den imorgon (idag) ändå, eller är det tolvslaget som gäller?
:(:(:(:(

Nån som vet?

Till Sandra & stefan..

Dit ska jag strax, se hur det blivit sen Sandra flyttat in :)
Så ska hon få färga mitt hår också! Finally!

Skulle sova lite när jag kom hem, men det fick jag inte ro till! Suck. Måste måste måste sova inatt, annars orkar jag inte med mig själv imorgon! : ) Och då ska jag vara pigg och glad, helst. Först jobb, doktor, köra hem Malin, hem och göra mig i ordning, ner till skogslyckan och parta lite =) Sen blir det väl krogen också! Var ute senast på juldagen, så det ska bli kul!

Hoppas, hoppas på lön imorgon!!!


So long!

Better yet?

Ja. Faktiskt! Lite Ipren och några glas vatten så blev faktiskt huvudverken bättre :)

Imorgon ska jag till doktorn..16.15.
Kolla den jädra leverfläcken..usch! Ska ta bort den iaf, vad dom än säger.


Tomorrow - I will get drunk =)

ojoj..

Mitt huvud gör ont!! :( ont ont ont!

Detta blir en tuff dag. imorgon också och igår var likadan. Att jag är ledig helgen är tur, det kunde inte vara på något annat sätt! Jag är helt körd!


Varför är jag så extremt stressad/orolig? Känner verkligen att det är något..men vet faktiskt inte exakt vad än!
Hoppas det klarnar snart.

Igår blev det film hos Marielle =) Sen lagade jag mat hemma, vet inte hur det smakar..men jag hoppas det blev bra! En pastagratäng med skinka, majs och en mild tomatsås..toppat med wokgrönsaker! :P Låter det smarrigt? Roligt att prova sig fram! :)


SAW 5



Riktigt bra! =)=) Men man ska helst ha de andra filmerna i färskt minne, svårt att följa med annars!
Men jag tyckte att denna var mer intressant för man får en annan inblick i historien..Inte lika mycket råhet som i de tidigare. Helt sjukt hur man kan komma på allt!! En riktig tänka-film. Man vill veta, försöker räkna ut vad som ska hända och varför...


Gaah!

Min inställning idag är ganska rutten! :) Men jag är glad ändå!
Snart blir det lunch, ska försöka komma på nåt sätt att få plats med allt på lagret. Annars får jag och Nicoline slå huvuden ihop imorgon..och det finns ju inga garantier att det blir så bra det heller :D Haha!

Lite ont i ryggen faktiskt. Det är verkligen inte lätt att försöka vara snabb o smidig där inne! Så är jag ju ganska klumpig redan innan så..ja ja!


See u later! Skräck ikväll =)

Nedräkning..

SNART löning!!

Kan inte beskriva hur skönt det ska bli efter att ha fått 0 och ingenting i stort sett i 6 månader!
Räknat lite på det och det ser faktiskt bättre ut än jag trodde, men jag får se, kanske missat något!?
Rädd för det, vågar inte planera in nåt spec..men oooh. Hur som helst ska det bli UNDERBART!

Har ju redan handlat upp massa på Benetton...och bestämt vilka parfymer jag ska skicka efter. Får väl se vad det blir! Annars får jag vänta till nästa månad. Men det kliar så i fingrarna ju!!! Vill ha så mycket saker!!


Just nu jobbar jag, Anna kommer snart! :) Ska packa upp mer barnkläder inne på lagret och försöka få plats med allt på hyllorna. Sett så mycket fint, vill veta vad Sandra får för parvel nu så jag kan börja köpa grejer! :D

Lipstick jungle

Jag gillar det! =) Bara sett två avsnitt, men det blir flera! =)

Stort plus är snyggingen som spelar Kirby. Vilken scen i kvällens avsnitt!! Ooooh, tjejer - håll i er! ;D

 Ur avsnitt 2, Lipstick jungle! Google.se


=)

Dagen tog slut för fort igen!! Tog mig ju en sån extrem sovmorgon så det är ju inte så konstigt kanske..:P

Sandra o Mikaela kom hit och fikade som sagt, Sally var så kelsjuk som man kan bli! Gullingen!
Vi hade det jättetrevligt och timmarna flög fram! Är jättetrött ikväll så jag ska bara ta det lugnt ocj ordna inför imorgon, lite lunch och kläder och så! =)

Min vanliga kamera är trasig tyvärr..ska lämna in den! Så nu har jag bara reservkameran som inte är så hemskt bra! Men men..:)

 Min älskade vän och den lilla i magen <3


 Sally "pratar" med bebisen ;D



Städat! :)

Nu har jag städat klart här, så nu kan tjejerna komma när de vill ;)
Insåg nu när jag satte mig ner att jag inte ätit frukost ännu, ska jag göra på stört!

Sov lääääänge idag..12.30!! Shit, men jag behövde det verkligen! =) imorgon börjar en ny jobbvecka men jag är äntligen ledig HELA nästa helg! =)


Måste börja träna! Men vill inte binda upp mig på tex. Motionshuset igen, känns inte som jag kommer gå tillräckligt ofta för att tjäna på det! Slutar ju som tidigast 17.30 och senast 20.30 och då finns det inte så överdrivet mkt tid att träna för det är ju så mkt annat man ska hinna med. Men något måste jag börja med, behöver det, vill det!
Några förslag?


Nu bir de frulle :D


Till slut

Till slut sätter jag mig här..Inte vart en bra bloggdag!
Usch. Jag vet inte vad man ska säga, så jag struntar i det!

Kvällen har vart mys iaf, ätit gott med Bobby och sett en bra film! =)



Jag fick välja film..det märks kanske? Jag gillade den verkligen! Riktigt rolig och bra!
"McDreamy" är ju alltid bra och tjejen i huvudrollen är supersöt hon med ;) Absolut värd att se!!!!


Känner att jag kommer in i en romantiska-filmer-period nu :) Förutom skräcken som jag och L. ska se i veckan! För scary säger jag aldrig nej till! =)



Sally har hängt med Lena idag, här har jag stulit bilder från hennes blogg! Min fina goding!!



Imorgon har jag en ledig dag och då ska vi ut och motionera ordentligt! =) Upp mot Fridhem omkring där gick vi sist och det fanns massa bra ställen att släppa henne lös! Så det blir det nog! Sen kommer även Sandra och Mikaela upp på en fika och lite prat och skvaller! ;)



Har rökt 3 cigaretter idag..dumt men jag hade en sån dag då det inte gick att avstå. Fyy, mitten på dagen var ett helvete rent ut sagt!! Men imorgon är det NEj igen! Ska inte utsätta mig för mer "utlösande faktorer" mera, nån gång får det bli stopp, och det är sannerligen på tiden!!


Nu blir det CSI och en kvällspromenad..sen sängen..sovmorgon imorgon! =)=) Göööött!!


Puss..

Mer myyys! :)

Ikväll igen ja! :) Återigen hos Lena, vi såg en skitrolig film, som jag kan skriva mer om imorgon! :) Jag, Lena och Rasmus iaf..åt popcorn och jag drack faktiskt 3 öl, rökte en cigarett också..men det var inte så himla gott som jag trott hela veckan! Är ju första och enda sen förra lördagen! :)

Skrattade igenom hela filmen nästan, lovely! =) Laddat batterierna inför imorgon nu! Haha..Guud, jag är trött efter denna dagen så det var verkligen skönt att släppa allvaret lite! Kan inte sluta skratta när man väl börjat då ;)


Iaf en riktigt skön lördagkväll! Nu ska jag äta nattmackor med Rövert! :D

Sleep tight!




Mys var det ja! =)

Har nyss kommit hem från Lena och rasmus, vi såg på lite av Alvin och gänget, åt chirre o dirre :) Såg även den nya serien på kanal 4 - Samantha who. Verkar skitbra! :) Det ska jag fortsätta se! Vi hade det myyysigt! =) Rasmus var sååå trött på slutet att han var helt kocko i bollen :D Rolig liten kille det där, hihi! Han och Sally krälade runt på golvet och förstod varandra utmärkt :D

Bakat har jag gjort tidigare ikväll också, bra att jag gjorde nåt annat än det vanliga. Roligt! Jag gillar att baka, inte helt nöjd med det receptet jag hadeför lite kakao..fick ta ett från internet för mina är nedpackade hemma hos pappa flera mil bort..i väntan på att jag ska flytta!

Toorrow väntar jobb och det ska bli så kul att få se barnkläderna vi fått in!! =) Åååhhh! :)


Nu kommer snart Bobby hem och då ska han äta chokladrutor, tills han blir så snäll att jag kan berätta att Sally spydde på hans vardagsrumsmatta förut..;) Usch. Nejdå. jag överdriver, han förstår, det vet jag! :)


Good night!


Colaholic

Jag behöver cola. NU! Ska ha cola. NU!


:) :)

sömnbrist?

Det är så det är.borde kanske sova lite nu? men jag är inte direkt den som lägger sig mitt på dagen! Är däremot så toktrött att jag inte orkat något alls sen jag fick veta att jag inte skulle jobba idag, Innan var jag pigg och på hugget!? Knas.

Vill verkligen vara lite nyttig nu när jag fick extra tid på mig! Men men. kanske vaknar till framåt kvällen..som alltid. Efter kl. 21.00 så ´mår jag som bäst! :)


Baka baka liten kaka..?!?! Vi får se! :)


Neeeej!!

Min lilla har spytt 4 ggr på knappt tio minuter nu! :( INTE IGEN!! Hoppas verkligen att hon blir bra fort denna gången!
Vill inte lämna min plutt ensam alls idag, har ringt Nicoline och hon ska kolla om Anna kan jobba för mig...hoppas det!

hon har inte ätit mkt alls de senaste dagarna, men jag önskar verkligen att det inte blir långvarit nu..Får åka och köpa allergifoder hos veterinären, och det har jag inte pengar till nu!! Det är jättedyrt!! Får be mamma eller pappa isf. För det måste ja ha då. Usch, min älskling!! <3 


Anna kunde jobba för mig idag, Jag stannar hemma med min lilla fjärt!

New day!

Jah, Ny dag nya tag! :)

Har solat och nu sitter jag och färgar min ögonbryn..ska snart hoppa in i duschen! sen blir det jobb!
Skulle vilja hinna med en långtur med Sally, men det gör jag nog inte tyvärr.

Blir massor att göra på jobbet idag, fått en leverans på över 100 lådor..Massa söta barnkläder!! =)


Well..got to go! Måste ta ur färgen! :)


Puss

mjuusic :)

Blivit en hel del musik ikväll =)

gammal goding som Takida - Reason to cry. Inte för att den är så gammal i år men det känns som evigheter sen jag lyssnade på dom, men fick lust ikväll igen! När min sandra fyllde 20 tog jag med henne på Takidas spelning i Lysekil. Grymt bra live, nästan bättre! Om de kommer i närheten i sommar igen så ska jag vara på plats, det är ett som är säkert!

Tänk om man kunde sjunga som tjejen i Paramore! Lyssna på Misery Business live. Helt otroligt! love it.



Nu ska Sanna sööva :) jag är ett instabilt muffinfiasko på två ben!  :D haha. Jag som är riktigt bra på att baka, men inte ikväll :D INTE!

Mosters goaste!

har pratat med min kära syster i telefon en bra stund nu. Fått höra det senaste om lilla Matilda :)
Hon har nyss fått sin första riktiga säng, alltså slutat med spjälsängen. Vilket inte är så lockande för henne av någon anledning..Hon har inte alls velat sova där och gtt upp måååånga gånger ist för att sova, så det har varit ett evigt springande för att sjasa henne i säng i några dagar nu..

Och igår, när jag också pratade med min syster så slutade Matilda springa runt, det blev tyst och stilla. Så Andrea smög sig upp och kikade in - ingen unge i sängen..hmm..Så hittade hon henne sovandes i sin "´prinsess-kista" (En guldig träkista som det står MATILDA på, med massa fina Disneyflickor på som hon har sina prinsessklänningar mm i) liggandes sådär som bara barn gör - på alla fyra med rumpan i vädret! :D Åhhhh vad sött!! Lilla gullegrisen som moster saknar så! :)

ikväll hade hon lagt sig i samma ställning fast utanför sitt rum, i hallen, pladask på golvet och sovit med ett snytpapper i handen! man kan ju fråga sig om det verkligen är bekvämare än sängen..? :)


Andrea!

Du är bäst min älskade syster! <3

:(

Usch, vilken kväll. jag är en tidinställd gråt-bomb!! :P
jaja, sådana kvällar ska man också ha, det känns alltid bättre dagen efter då! :) Så imorgon ska allt detta vara förbi och inte tänkas på mera!

För övrigt är jag en mes. Hade vart underbart att få ur sig allt som man går och drar på, ta i ordentligt. Men jag får så otroligt dåligt samvete så fort jag kastat någon väl vald sanning i någons ansikte..så varför skulle jag utsätta mig för det? ÄVEN om någon förtjänar all min ilska och lite till på det!

Jag behöver en spark i arslet. Och en sorglig film till ikväll.

:) Puss

Lögn..

Fattar inte hur du kan med? Blir så ledsen och arg.
Det är du som går miste om något. Ingen annan.

LEEEENA! =)

Roooopar på Lena!! :)


Kan inte kommentera utan lösenord i din blogg..
Skulle bara säga att Jeansen fanns i "vår" storlek! =) =) Jeeeey!!

Den vita "stickade" fanns i storlek M...finns däremot i grå i storlek S..?
Den med knappar fanns i svart, men bara i S..

Tar med hem sen så får du prova och se vad som passar!?


Puss!

Ledig idag!! =)

Herregud! Kan klockan redan vara halv åtta?? Usch. Jag har haft en underbar dag och jag vill inte att den ska vara slut ännu! :(

Tog mig en ordentlig sovmorgon till kl. 11! :) Sen en powerwalk med Sally i 40 minuter, vi tränade mycket och hon var sjukt duktig! :) Blir så stolt! Framstegen är många och stora!!

Mötte sedan Malin i stan, kikade lite i butikerna..sen kom Linette och vi satte oss på Lejas cafe . Gillade det skarpt!! Dit ska vi igen bestämde vi..Åt supergod panini med sallad och chokladkaka med grädde till efterrätt.  Sandra kom också till slut, hennes mamma fick åka till sjukhuset inatt så hon hade varit där och hälsat på, därför blev hon sen.
Vi pratade massor, skrattade massor och hade en supertrevlig dag helt enkelt! =)

Nu är jag hemma och ska städa/pyssla lite. Hade tänkt att baka idag, men måste nog till affären isf..vet inte om jag har lust med det nu! :) H. kom ut till vändplanen här nyss och lämnade ett sminkpaket jag fåt med posten och papper på Sally som jag bett honom skriva på och skicka till mig. Han stod tidigare som ägare på henne, för jag jobbade den dagen hon skulle hämtas...men nu är hon MIN. Kan man ju mena att hon varit hela tiden..men nu finns det även på papper. Skönt! 


Inspiration

Jag känner mig inspirerad idag :) Efter att ha pratat med Hannah och Lena och Nicoline som alla har börjat eller ska börja läsa, så blev jag sugen på det jag med! Om man bara kunde hitta rätt!! Jag kan ärligt säga att jag ena dagen är inne på ett område och nästa dag är det ett nytt..not a clue!

Skulle vara jätteroligt att läsa..det enda minus jag vet är föredragen..Jag är livrädd för att prata inför en grupp. Haha, jag lovar, jag kunde bli sjuk på riktigt innan det var dags i gymnasiet! :P Inte blev det bättre efter den stora redovisningen i första året heller..elendet finns inspelat på band och jag bad på mina bara knän att min lärare skulle "tappa bort" det..men icke.
Sen var jag duktig när jag gick Ky-utbildningen, då gjorde jag min plikt..men hade ett helvete flera dagar innan! Konstigt..det brukar ju bara vara i ca 5 minuter. Att det kan vara så hemskt?

Ett stort plus också: På de flesta fleråriga utbildningarna kan man få chansen att bli utbytesstudent =) Det vore skithäftigt!
Då undrar någon kanske vad jag skulle göra av hunden. Jo. Fodervärd såklart! :) Om man tar sig tid att noga välja och lära känna den familj som vill ha henne så ser jag inget fel i det alls, det är ju inte för alltid! Och sina drömmar/ mål ska man aldrig ge upp. :)


Slutar snaaart!

Snabblunch!

Här sitter jag och har kastat i mig käk på jobbet. Ensam idag så jag fick sätta mig på sopkorgen framme vid disken och gömma mig lite diskret bakom datorn :P Gott med mat var det! :)

Varit en kul dag, först kom Nico in med en bebis på armen..hur söt som helst! :) det var hennes systers bebbe! Mitt i det kom Hannah in och hälsade på, vår "gamla" chef. =) Hon stod kvar och tjatade med mig jättelänge, roligt att komma ikapp lite med vad som händer i den andras liv :) Hon ska börja läsa till Barnmorska nu! Jag vill också läsa sen..men vet inte till vad!? ändrar mig hela tiden!

Ikväll blir det solning. Gööött! Min extrema blekhet ska bli ett minne blott! ;)

UNDERBART att vara ledig imorgon, ska verkligen utnyttja den till sånt jag vill göra och till vänner jag vill träffa! :) har bokat in en tjejfika kl 15,00 i stan, har hört att det kommit ett nytt cafe i Gallionen sen jag flyttade..så det är jag lite nyfiken på!

 Sally är ute nu, hon ska få springa lös första gången med dagmatte-Lena! =) det tycker hon garanterat är superroligt! Får jag komma hem till en trött liten rackare sen! :) Gooosa!

Ciao



Ett litet minne :)

Tittar igenom lite bilder, ska framkalla kort. 100 st för enbart fraktkostnaden på ca. 30 kr! Gööörbra! =)
hittade iaf denna tjuusiga bild på mig. Dubbelhaka och allt, men det är ju ganska passande till handduken! ;)
kortet togs i Turkiet! :)


Sovdags!

varför sover jag inte nu? Bra fråga. :)
Gick hemåt strax innan elva..ringde upp mami på vägen och la inte på förrän nu. Och nu tycker jag ju att det är onödigt att försöka sova för Bobby är snart hemma och då skäller Sally och ja..jag vaknar igen! :) Såå..jag ska vänta en stund till, ta ut min lilla en sväng också! Upp tidigt imorgon, inte fixat lunch heller, måste försöka hinna handla innan jobbet imorgon! Orkar inte stå utan mat hela dagen!

Haft en riktigt trevlig kväll med tv, tjat, godis och cola! :) Äntligen släppte lite av huvudverken! Tacka Gud för colan! ;)
 Kanske lite solning imorgon också. yeeey! :)


Såg nu att de parfymerna jag är mest sugen på just nu är "För tillfället slutsåld" :(
Skickade ett mejl och frågade när de kommer in igen! SNART hoppas jag! :)


neej..Nu är det nattí! :)




"Allt är 70%"

Dagens mest sagda mening :) Allt på dam är 70%. Ja.
Tur att jag la undan kappan i min storlek igår, för de går fortare än man kunde tro! =) Ska prova den med lite olika kläder sen när jag kommer hem tänkte jag, bestämma mig då!

Imorgon ska jag jobba själv till kl 17,00.. då tar jag ut min rast och beger mig hemåt lite tidigare  än vanligt!  Gott. gott.


På onsdag är jag äntligen ledig en hel dag! =) Ska träffa Malin och Sandra, förhoppningsvis Linette och Mikaela också! Malin ska tatuera sig på pushing the pins. Rooligt, jag blir så otroligt sugen själv så ni kan aldrig tro!!! ;)

Stefan och Pill  råkade kika in här utan att de visste att jag flyttat tillbaka, var kul att se dom igen! :) Stefan har just kommit tillbaka efter 5 månader i Indien. Det ni! Så häftigt, det är en dröm för mig att resa iväg så..kanske jobba i ett halvår, ett år! Skulle så ortoligt gärna göra det. Helst till Australien...Man vet ju inte, det är självklart ingen omöjlighet om några år. Men nu är det inte att tänka på. Men man kan ju alltid drömma :)


Snaaark..

Jag vet inte vad det är med mig idag! Hur trött som helst! Sov till halv elva..men skulle gått upp nio. Inte för att jag var tvungen utan för att jag gärna vill bli en sån människa :) En morgonpigg, effektiv människa!

Jag mår bra av att vara effektiv, men nu det senaste känner jag att jag inte haft tid till det jag vill uträtta. Inte så konstigt men..Nåja, imorgon är en ny dag! Hoppas på en lättare morgon då! :) Nu ska jag åka till jobbet om en halvtimma, need my makeup!


Ha en bra dag! =)

sunday night..

Jag gillar söndagar :) Skön dag!

Blev så himla glad förut!! Stod på jobbet och skulle snart sluta då Pappa och Laila  kom in! =) var jätteroligt att se dom! De följde med hem och fikade lite med oss. Alltid lika trevligt att träffas!! Underbart! :)

jag har fortfarande inte rökt idag! :) Känns riktigt bra! :)

Belönade mig själv lite med hårprodukter från Bellbox igen, de hade fortfarande grymt bra rea. Tänkte att om 4 dagar så har det betalt sig genom att jag inte köper cigaretter..så då slog jag till på det! :)

Har även hittat massa grejer på benetton som jag ska ha. En kappa som jag upptäckte idag, lite osäker ännu men de jag frågat tycker den är snygg! -70% rea också! Även en väst, ett skärp, kuvertväska nån tröja och lite annat vill jag ha. Men jag lägger undan det så länge så får jag se om jag har råd sen! Tänker inte ta i för mkt även om det är svårt att hålla igen när man äntligen får pengar..I själva verket är jag väldigt ekonomisk. fast det låter väl inte så nu! =)



Ska fundera lite på vad en viss herre som snart fyller år kan tänkas vilja ha i present, bättre att vara i god tid! :)

Vi ser på A lot like love nu och äter glass :) Ska fortsätta med det..

God natt! :)



Parfym!

( Bilden hittade jag på google.se)

Jag ska bestämma mig för några parfymer som jag ska införskaffa mig efter löning, om det blir något kvar denna månaden då..är mkt som ska ut! MEN det vill jag inte tänka på nu, jag vill bara göra upp roliga planer! :)

Ska iaf ha Escadas vinterdoft.. Men jag vill ha en till!

Har ni någon favorit? :)

Pfff...

Ha. Att du kan med!?!

Någon borde få in lite vett i ditt huvud, har aldrig hört talas om en så självisk, bortskämd,  aningslös liten skitunge som du! 
Det roliga i det hela är att det är du som har fel, men skyller ifrån dig och vill ha sympati.
Min sympati har du nästan, för du är sorglig och patetisk! Hoppas du växer upp nägon gång.


Kom ihåg..

..Att titta på kanal 5 ikväll 22.30!!

What`s love got to do with it

Filmen om Tina Turners liv, den är jättehemsk men jättebra! Inte sett den sen jag gick i sexan :)




Klockan är 19.25 och jag har inte rökt än idag!

krassliga :(

Ingen rolig morgon. Mår inte bra någon av oss, men Robert har det värst. plus att grannarna inte har koll på om det är okej att börja borra/slipa i väggen brevid kl nio på lördagsmorgonen...lite för tidigt. De håller på ännu.

Förkylda är vi här iaf. Usch. Ska duscha en säng efter frukosten och se vad man orkar med idag, vi som skulle göra så mkt!

Detta visades visst inte i morse...? Vad är det för fel på blogg.se?

Åkte in och jobbade ett tag förut, efter det har jag bara vilat..Nu har pojkarna här vart gulliga nog att göra pannkakor :) mums! Med grädde och sylt serveras dom, precis färdigt nu så off i go! :)



Fredag kväll :)

Skönt..Nu slutar jag snart jobba. Ska stänga kl. 20,00 såklart, men idag var Nico snäll och tyckte jag kunde gå direkt, utan att räkna kassan och dra ut dagsrapporter mm. =) Så jag är väl härifrån 20,05! Yeeey!

Ska bli mys ikväll, inget städande eller plockande utan bara rätt i soffan och gosa sig under en filt :) ledig imorgon så jag får vara nyttig då ist! :) Planerat in mängder imorgon, får väl se hur mkt jag fullföljer! :P Viktigast är en lååångpromenad med Sallypally iaf, så ska hon få springa lös..det var ganska länge sen nu eftersom hon har löpt, men nu ska det nog vara lugnt!


Hoppas alla får en toppenkväll! =)






Trams :)

Dagens;

Humör:
Finfint!
klädsel:
Leggings,benvärmare, klänning, Bolero.
minus:
Lite ont i magen
plus:
Utvilad och glad
låt:
Hmm..en med Pink som jag inte kan namnet på..från den nya skivan iaf!
mys:
Sally och kissemissen
saknad:
Min familj och mina vänner i Värmland :( Massor!
händelse:
Struntade i vanerökningen innan jobbet!
önskan:
Min lön!! Stabilitet..
ser fram emot:
Sandras bebis!
Kram: Bobby
Puss: Sally fick en på pannan i morse
Känsla:
Väldigt blandat..avvaktande?
Glädje: Sally, min fasta punkt i livet ;) Att jag har så många som bryr sig om mig.
 


Usch!

Jaha, mitt förra inlägg dök aldrig upp?! Skit samma. Det stod mest om mitt otrevliga missöde..jobbar ensam, ingen tillgång till nödvändiga artiklar och får naturligtvis det fruktade tjejproblemet!! Varför just nuuu?? Har p-stav så jag har det aldrig annars, så typiskt!! Slutar inte än på en och en halv timma..blir även lite senare idag för att göra i ordning extra inför Paolos besök imorgon. Crap!

Yeye. Back to work.

(Annars har dagen vart bra och jag har vart go och glad)

By the way..

"Iskallt mord" går ju på tv ikväll, hade det inte varit så att jag är trött och att jag har sett filmen två ggr förut så skulle jag tittat på den ändå..Eftersom Ryan Gosling är med! =) Synd att han är så ung i denna bara! :P

Är nog lite kär i honom sen jag sett The Notebook, hundra gånger ungefär ;)

 Hello handsome! ;)


En trött Sanna

Är härligt trött redan nu, ska bli skönt att komma i säng tidigt! :)
Min dag har varit mycket bra, jobbat och sen kom jag hem...lagade mat, städade köket och vek tvätt. =) Nu ska jag snart ta ett varmt bad, som jag ska njuta ordentligt av. Ansiktsmask och bubbel :) Sen ska jag krypa ner i bingen med min bok, nr. 44 i serien! :)

Tack till Lena som tagit så väl hand om min puppie idag, hon har legat och sovit på golvet sen hon kom hem =) Det är så bra, då har hon fått använda både hjärna och muskler!
 


Sleep tight :)


Jobb igen

Inte så värst roligt att läsa att jag jobbar kanske, men det gör jag iaf! Har en riktigt dålig  hårdag och kläddag - Inget ville fungera i morse! =( Tröttare än tröttast var jag också...Usch.

Imorgon kommer Paolo till Uddevalla från Italien, han är vår chef. Så idag blir det full rulle med att snygga till, organisera och allt annat som måste göras. Det är bra när han kommer för då får vi lite extra "go".


Min bästa Frida ringde imorse :( Jag saknar henne massor, Mathilda med! Förhoppningsvis kommer dom i februari och hälsar på! Vi har haft så mycket de senaste månaderna, ALLT som kan hända har hänt och vi är varandras klippa..kan man säga! =) Det har varit mkt skratt, mkt vin, ambulansfärd till akuten, krossade hjärtan, bröllopsplaner, tårar och allt annat man kan tänka sig...

♥ ♥ ♥


Gårdagen

Min tankspriddhet fortsatte visst när jag kom hem ändå..:D

Först satt jag hos Lena med Milla när Lena solade, go unge! Trött och snorig men ett riktigt charmtroll ändå! =)
Sen var det min tur att sola, det var underbart skönt!! :)

Sen gick jag, Robert och Daniel till Lena igen och skulle ha filmmys med Rose Red. Drygt 4 timmars film som ska ses i sträck för att bygga upp stämningen innan det hemska börjar...MEN..Efter lite mer än 2 timmar så slutar filmen ?!? Då måste det finnas två skivor..men jag hade bara en! Vilken skit! Riktigt lyckat. :P Eller inte!

  Verkligen synd iaf, för den är bra!

Lööööve you !!!



Bara Lena som leker lite... <3

Höhö igen..

Glömde berätta hur min tankspriddhet visat sig idag..

Stod i skyltfönstren och drog bort "Merry Christmas" tejpen. Glömde väl bort vart jag befann mig så under de minutrarna hann jag slå huvudet i en skyltdocka-arm, välta en skyltnings-gran, och vinka med handen rätt in i glaset när  en jag känner gick förbi. Pang, sa det :D Bra gjort!

Får se hur det går att stänga nu då. Oftast hinner jag ut till bilen innan jag kommer på att mobilen ligger kvar inne i butiken. Jag är fantastisk! =)



Puss



Höhö!

Gjort bort mig lite idag..vet inte vad det är med mig nuförtiden!? Tankspridd och disträ hela tiden, lite smått förvirrad har jag alltid varit men nu är det illa! :)

Här på jobbet har vi en stamkund..som ska hållas anonym, men hon bryter på ett annat språk och har lite svårt att förstå och göra sig förstådd. Hon handlar mkt men kräver väldigt mkt tillbaka om man säger så..det är ju helt ok egentligen men guuuud...mitt tålamod orkar inte med henne. Hoppas Nicoline är här när hon ska hämta sina kläder...Men iaf så ringde hon hit nu och pratade halvt ihjäl mig om en tröja som hon köpt som nu hennes dotter vill ha. Man får inte chansen att svara utan hon malen på som tusan! Till slut när jag tagit fram en tröja i rätt storlek så sa jag att jag lägger den med hennes påse som, "Nej jag har ute i det rummet, som ska hämtas imorgon. Lägg det där!" Jaaaa..det var ju det jag sa. så höll det på ett tag..och massa annat tjötande, jag blev så trött på henne så jag gömde ansiktet i tröjan tills vi sagt Hej då..en sån uppgiven gest ni vet ;) Då när jag tittade upp ur tröjan med ett ansiktsuttryck som "Skjut mig" stod en kund inne i butiken precis framför mig.. "Dålig dag?" :D Haha. Hon va go, tur att det finns dom som får en att skratta också! :)

Som sagt går klockan hur fort som helst, slutar snart och jag har inte ens fått ont i fötterna idag! =) Men..känner att röksuget river lite i mig nu..har ju inte haft rast sen halv tio i morse..! Det är en av anledningarna som finns på sluta-röka-listan...bland många fler så klart!


Sola med Lena sen, ska bli underbart för det var evigheter sen! =)


Expressfart!

Dagen flyger iväg! Tycker inte jag hunnit med något alls ännu, men det är svårt att fullfölja något när man är ensam för då måste man ju avbryta det man gör flera ggr..Måste få äta snart också, vrålar i magen på mig :D Hoppas det lugnar sig så jag kan smyga i mig lite käk! =)



Jobb!

Så var man här igen, en riktigt lugn dag verkar det bli.. hade en tokstressig morgon bara, hann iaf köpa med mig en baguette och växla pengar till kassan! :) jobbar ensam idag. Men det går ju som söndag så det är ju inte öppet i mer än 6 timmar!

Sovit som en stock inatt, härligt härligt! =)  Synd att jag är så svårväckt bara, men det hoppas jag att jag kan vänja mig av med. Blir ett stressmoment varje kväll när jag ställer klockan, för då blir jag orolig att jag inte ska vakna och därmed försova mig..Vilket inte är så käckt när man ska öppna ute på torp. Inte hänt mig än så jag hoppas jag slipper uppleva det i framtiden också.

Idag ska jag:

* Ta bort julskyltningen
* Organisera lagret
* Sprätta kartonger

 ..mm.. Intressant va?

Måste få bort körsbärsklockan, som inte alls passar in med det rosa..Men jag minns inte hur man gör!!?! :(
Jag är kass :)

Scarfen :)

 Såå söt! =)

Ledig måndag

Precis kommit hem igen efter att vi var ute med Sally, släppte henne lös och lekte med en fotboll! =) Roligt! Fast hon ville helst ligga stilla och gnaga på en pinne :D haha. DET har aldrig hänt förr kan jag säga, hon brukar kuta runt som en dåre :P

Idag har jag även gjort mig fri!! 

2 har ringt ang. "dagmatte" som jag satt upp på olika ställen. Ska träffa dom båda i veckan förhoppningsvis. Se vem som verkar bäst! =) 

Snart i säng, jobba imorgon! 10.00-17.15


Good night!

Min dag!

Haft en riktigt bra dag! =) Åkte till göteborg vid halv elva i morse, var på "My Dog" hela dagen. Det var jättehäftigt! Köpte en ordentlig reflexväst till min going här hemma, avverkat tre stycken de senaste månaderna men dom går sönder hur lätt som helst när hon springer löst så..Fick även tag på en "snusnäsduk" med texten - MATTES ÄLSKLING på! <3

aldrig sett så många hundar under ett tak förr..på fyra dagar befinner sig drygt 10.000 olika hundar på mässan :P
Massa fina raser man fick kika närmre på och såg en Hundteater också...Gud vad duktiga dom var! =) Helt otroligt vad man kan lära dom små! kollade också på aguility-tävlingarna, blev sååå sugen på det så i vår blir det nog en sån kurs för oss! :)

Efter det åkte vi och hälsade på Josefin som precis flyttat in i en ny lägenhet nära Chalmers! Jättemysigt var det. Drack lite The och pratade bort lite tid..Kom hem för ett tag sen och då var maten lagad och färdig!?! Jag blir bortskämd! men det var ju trevligt..gott var det också!


Bye!


=)

 Imorgon blir det hund-mässan med Mikaela o Linda! :)

Utmaning :)

Blev utmanad av Lena

1. När ljög du senast? Längesen
2. Har du någonsin stulit? Ja, för många år sen!
3. Har du någonsin flirtat med din bästa väns kille/man? Nej.
4. När gjorde du något riktigt dumt senast? I måndags, fast det var inte så allvarligt!
5. Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? "klart jag minns! Söv Gott" från Anna.
6. Vad stod det i ditt skickade sms? "Hej, skulle bara kolla så du minns att du öppnar för mig imorgon?"
7. Har du kissat på dig någon gång? Nej, jag har aldrig varit liten?! Klart :P
8. Vad gör dig RIKTIGT generad? Hmm..när jag redan är osäker i nån situatuíon och någon påpekar detta..
9. Är du emot någon religion isåfall varför? Ja, verkligen!! kanske inte skall nämna vilken här, men det är sjuuukt!!!
10. Är du beroende utav något isåfall vad? Sally :D cola och just nu cigaretter..men inte länge till hoppas jag!  
11. Har du tagit knark någon gång? Ja
12. Vad tycker du om knark? Det är skit. 
13. Vad attraherar dig? Självsäkerhet, omtänksamhet, humor, smilegropar och glittrande ögon :)
14. Vad tycker du är sexigt på dig själv?  Haha, oj! nyckelben kanske? eller min heta röv :D
15. Om du fick en gratis operation skulle du ta den då? Ja
16. Kan du dö för någon människa? Absolut


Gnäll!

Dagen är inte lika bra nu. Både jag och Anna är gnälliga! :P
Kommit fram till att jag inte alls får en halv lön i januari, måste vänta tills slutet av FEBRUARI! Hjälp. Det var inte alls bra nyheter, har alltså inga pengar till räkningar eller annat...Inte kan jag anlita en "dagmatte" heller för då måste jag ju kunna betala personen också! Guud vad jobbigt! Finns det något värre än ekonomiska bekymmer??

Men en rolig sak..Imorgon ska jag förhoppningsvis till göteborg och gå på "My Dog" - mässan! =) Det ser jag verkligen fram emot! =) 


Ikväll blir det fimmys hos Sandra, Mikaela och Linda kommer också! :) Har inte hunnit träffa mina tjejer sen jag kom tillbaka till Uddevalla. Full rulle hela tiden med jobb och nyår och allt! 

Nyårsaftonen var förresten riktigt mysig, god mat och trevliga människor! =)  

Jobb

Jobbar till 17,15 idag..allt går fort och bra idag! =) Lite trött för Sally ylade några gånger inatt när hon skulle beskydda sin mamma mot alla lurande faror hon hör. Gulligt..nope!  Började vid fyra på morgonen och upprepade detta typ en gång i halvtimman till kl. 08,00 när jag gick upp!

Kanske ska till göteborg imorgon och gå på svenska mässan - "My dog". Byta min söndag denna helgen med Anna och jobba nästa ist! Skulle vara så roligt att gå på det, träffa min Nelly också som är på plats där hela helgen och jobbar! <3
Allt för länge sen vi sågs!

Fredag!

Idag ska jag ha en aktiv dag :) Har jag tänkt iaf! Först blir det dusch och fixning, sen till stan med pojkarna för att fylla på kylen, långpromenad med Sally, städning och organisering här...vi får se hur sugna de andra är på det men förhoppningsvis kör vi på det! :) Och mat måste lagas såklart. Sen ska jag i säng tidigt! Jobbar helgen.

Igår hade vi en heldag framför tv`n, vilket kan vara skönt ibland men usch!! Det blir man nästan deprimerad av..
Så idag måste det händ lite! Det är superfint väder idag, ska bli härligt att motionera lite med mitt odjur ;)

Letar lägenhet, men det är ju inte så lätt! DUMT att jag inte visste att jag skull flytta hit innan jag föreslog att Kim skulle ta över Sandras..:P Haha. Typiskt! Men det kommer flera och tills dess har jag det bara bra här! =)


Känns inte som fredag måste jag säga!? Blir helt bakvänt under jul/nyår! :) Gör mig iaf inget att jag ska jobba helgen, är för trött och osugen för drickande ändå! :D


Första dagen på nya året =)

Jaa! :) Jag tror att det kommer att bli ett bra år!
Man lär sig ju sålänge man lever så lite klokare är jag denna ronden :P

Skrev en massa känslosamt här nu men jag suddade ut det. Haha. Inte redo för att dela med mig! :)

Nya året ska jag iaf tänka mer på mig själv och släppa taget om vissa personer..och ge min kärlek till de som  ger något tillbaka! :)


RSS 2.0