Nyårsafton!

Yes. Dagen är här, den överskattade dagen om man frågar mig. Alla ska bara bli komapackade och bli blinda av fyrverkerier! :P Haha, nu lät jag trist. Jag gillar nyår faktiskt..bara så mkt dåligt som händer ofta!


Men idag blir det middag hos fam. Larsson :) Ser vi fram emot! Blir nog en väldigt bra dag idag ändå! Köpte lite vin och passoa igår. Sjuukt långa köer på systemet! Så nu kan jag "findricka" utan att bli för full! :) hehe.



Nu ska jag ut och röka. nyårslöftet om att sluta 2009 ska snart avläggas! ;) Blir nog inga problem alls, det är bara viljan som ska vara där!


Min morgon:
Vaknade fem över halv tio av att Nicoline ringde..Fick åka ut till torp i raketfart för att hjälpa Åsa låsa upp, hon är vikarie och hade ingen nyckel till lager/kassarum. Anna var i en annan stad och Nicoline ute på Orust så det fick bli jag som åkte ut! =) Haha..Snabbare har jag nog aldrig vaknat förr! Men då slapp jag sova bort hela dagen iaf! 

Kanske måste ut en snabiis till torp igen, men det vill jag inte. Har bara inget att ha på mig! Är ju roligt att klä sig fint ibland :P Sandra vill ut hon med så nu ska jag ta och ringa henne! Magen är ganska stor nu :) Oh, så mysigt!!


GOTT NYTT ÅR! =) 


Gaaahh!!

Sprungit runt halva torp på rasten, finns ju inte ett dugg nu!! :( Ville ju ha nåt snyggt till imorgon ju..Har nog inget hemme, och inte har jag alla mina kläder i Uddevalla heller. Skit.

Får väl gå utan då, men det var ju riktigt trist! Måste kolla mera sen när jas slutat iaf..fast då ville jag skynda mig hem till min stumpa... är inte van att vara utan foffingen såhär längre ;)


Nåja. önska mig lycka till sen, att jag hittar något att dra på mig, som inte liknar nån gammal säck! Positiva Sanna!
Orkar knappt gå runt heller för det är så mkt folk! Usch.

Annars har dagen gått riktigt fort hittills! =) Jag och Anna tjatar bort tiden :D

Uppe med tuppen!

Tyckte jag iaf...kl 08,00! =) Det är inte illa när man varit total nattmänniska i flera månader! =) Skulle egentligen ha börjat 12,15 och stängt, men Anna ville byta så det blev öppning och sluta 17,30 ist!

Igår var första dagen på nytt då..inte jobbat här på ett halvår, så lite nervöst var det ändå, mest eftersom det är mellandagsrea, som betyder mkt kunder. Men det gick iaf jättebra! Ont som tusan i fötterna..måste ha bättre skor! Och komma ihåg att kassalådan flyger ut när jag trycker för kvittot att komma ut..jag får den alltid i magen! :D haha!

Igår kom Kim "hem" igen, så nu blir det lite trångt hos Robert :) Han och kissemissen, jag, Sallypally och Kim under samma tak! :) Men det är väldigt trevligt ändå. Bobby har Sally på dagarna nu innan jag fått tag i en ny "dagmatte" till henne..igår var de ute i 2 timmar och gick. Så himla snällt att han gör sånt utan att han behöver det!

Lägenheten:
Kom till Uddevalla strax efter sex på söndagskvällen, åkte direkt till Agnebergsskolan och mötte upp en kille, som visade sig vara Mikaelas bror Isac :) Han visade mig den lilla lägenheten.. Den var söt och snygg men väldigt liten och väldigt svårmöblerad, kom snabbt fram till att det inte ens skulle få plats med ett litet köksbord! Och det fanns ingen riktig frys..utan bara ett litet fack i kylskåpet. :( Men visst, jag lovade mig själv att inte vara kräsen nu när jag tränger mig på som inneboende hos Bobby :D

Men sist men inte minst - hyran gick på 3200:- utan parkering som kostar 250-300 :- i månaden, lägg till lite el och annat som kostar, tv och internet så skulle jag ha en minilägenhet för nästan 4000:-/månad. Det säger jag nej tack till. Det får jag ju en vanlig tvåa för. Hoppas jag gör rätt! Det är bara att leta på!

Ikväll:
Ska vi leka pensionärer och spela bingolotto :D Vinna massa pengar, bil eller resa också tänkte vi! =)
Jag behöver VERKLIGEN en ny bil. Allt rasar snart på min! :P


Ska springa iväg på lunchen sen och se om jag hittar något till imorgon. Nyårsfin måste man vara! :) Vet inte alls vad som händer egentligen. Vi ska vara hemma och smådricka iaf på kvällen, kanske spela nåt spel, om det inte bara blir jag och Bobby då..futtiga lag isf! :D Ska bli trevligt i vilket fall! 


Hittade förresten ett par snygga jeans här på jobbet, 50% rea! =) Tack och bock! =) Dom tar jag!
Igår gick jag iväg till Bellbox, där var det underbar rea! :) Blev tvungen att köpa shampoo+balsam av JOICO, som är jättebra för volym. Och en fuktspray av LANZA! =) Slarvar lite med de sista pengarna jag har eftersom jag vet att det snart rullar in nya.. har snålat så länge nu så jag tycket att jag förtjänar att unna mig lite smått.


Niiij nu måste jag fylla på butiken på damkläder, allt ska ju bort! =)


Puss





Sista lediga dagen ;)

Aah..Imorgon börjar jag på heltid! =) Ska bli skönt det! Fort som tusan har det gått sen jag fick beskedet!

Jättefina klappar fick jag igår, massa grejer till lägenhet..Lämnade kvar mängder med grejer förra flytten. Ville inte ha det mera. Så nu blir det extra spännande att kolla på lägenheten i eftermiddag! Hoppas verkligen på den, men tar den inte om det inte känns rätt! =)

Ska till Bobby sen då då skriver jag mer om hur det gick med lägenheten :)

Julafton nr 2

Snabba ryck här, fika på gång! =) Är hos pappa och firar jul med dom!
Haft en ganska jobbig dag, säga hej då till min andra hälft Frida :( Vi grät och vi grät :P
Åkte snabbt in till syster och sa hej då där med, de kunde inte åka med oss för minstingen hade sjukt hög feber inatt, lilla yrade och trodde hon hade spindlar i blöjan och i nattlinnet :( Usch! 

Men här är det trevligt! Ska byta lite klappar sen! =)

Hoppas alla haft en jättebra jul, det har jag haft! <3

24 December!

GOD JUL ! ! ! =)

"Mosters" goding

 Är det inte för underbart!? FÖRSTA ULTRALJUDET PÅ Sandras gryn i magen! =) Längtar!!

På Akropolis


God Natt! :)

Nu ska det bli sömn! :) Slänger ut en nån bild från helgen först bara! =)


Sleep tight!

<3


Mitt hjärta!


Söndag nu igen!

Ahhh..söndag känns det som det är hela tiden, Veckorna går så fort! :)
Inte vart vakna så länge idag..gick upp vid två typ. haha. Usch! Ska tugga i oss pizza från igår sen ska vi ut på Sunne och kika, det är julskyltnings-söndag så det är öppet till fem! Och det är utställningar och shower så det ska bli mysigt! =)

Igår var kul, blev allt lite fullare än tanken var från början. ;) Ska se om någon bild blev något att ha så lägger jag ut dom sen isf! 

Hörs sen.

Puss

Skål!


Skål!

Skål säger jag nu! Mätta, nyduschade och glada :D
hemma och hämtar smink och så. Upp till karrolinus och öppna vinet! =) alternativt ölen :)


Saturday

Regn, regn här! :( Vi har haft ordentligt med snö i flera veckor och nu 4 dagar innan dagen då det MÅSTE vara snö..så regnar det! Skit!

Idag sov vi länge, gick upp vid tolv :) Skönt! Snart är mina sena nätter och uppstigningar på eftermiddagen slut :P Haha, inget som jag kommer sakna! Fast morgontrött är jag oavsett när jag somnar...:)

Hunnit med en tur till systemet. Ska sympatifesta med Frida, som jobbar natt men ska med sin "brukare" ut på krogen :) Så vi ska med dom..trevligt! 

Kanske blir det Thaimat idag, eller pizza med Karrolinus (deras hollywoodnamn) :D Brangelina och Tomkat har fåt konkurrens! :) Haha. Jag är för rolig!  

Frajdaj :)

Vart hos min mormor och pratat lite, moster Linda var där med sin lilla unge på drygt ett år, såå söt den lilla godingen! :)
I morse blev det en sväng till frisören. Ganska nöjd faktiskt..men fortfarande känns det som jag har för lite hår :D Haha. Farligt att ha hårförlängning!

Mitt kontrakt från Benetton kommer upp hit, med hjälp av mitt besök jag får i helgen! Ska skynda mig att skicka tillbaka det till dom innan 18,00 ikväll. Så är allt klart inför första dagen! =) Skönt att komma till ett jobb som man redan kan! :P Slippa upplärningen!

Vet att jag är ledig nyårsafton och nyårsdagen iaf. Men har Sally på nyår så jag kan inte dra till med något stort, lämnar inte henne ensam med alla raketer som smäller! Men något mysigt kanske det blir iaf! :) Hoppas det!

Nu ska jag hemåt och släpa upp Frida ur sängen! =) För vi ska julstäda lite till och äta risgrynsgröt :D Haha! Sen ska jag leta lite julklappar med Linus o Karro, får se om vi väntar in Bobby..han har ju skadat foten på jobbet så han orkar kanske inte springa omkring i affärer! :( Stackarn! Efter det blir det iaf matlagning till kvällen! :) Karro är kock, nämnde jag det? Nä, kanske inte..men det är bara att tacka och ta emot när hon får lust att proppa i oss käk :) Yummie!


Puss


Lägenhet?

Ja.. ha. Nu var det dags för att söka sig nytt hem också! Satt mig i kö på uddevallahem. men det känns sådär kul! Brukar inte gå så fort där. Men ska ringa min förra hyresvärd iaf, se om han har något för mig! Måste ju i vilket fall gå ganska fort! :P

Nyheter!!

Ja nu ni. De där nyheterna jag väntat på att få kom idag! =)

Jag har fått heltid på Benetton i Uddevalla, kan bara inte tacka nej till heltid..Även om det känns väldigt tråkigt att flytta ifrån familj och vänner här! Men bil har jag och lön får jag så det blir till att hälsa på under helgerna! MEN det känns också helt underbart!! Har ju 1000 människor där som jag saknat massor också! Plus att jag ska bli "moster", Sandra ska få ha mig vid sin sida! =)

Blir svårt att skiljas från min Frida, vi är nog de bästa sambos man kan bli! <3 Hon är min andra hälft och har alltid varit det! Vi har varit de bästa av de bästa vänner sen vi kunde stå på benen. Och mina syskon och barnen vill jag inte vara utan, bättre syskon kan man inte ha heller förstår ni ;) Och mamman min..och Karro!! Thilda också, tänk vad bra vänner man kan bli på så kort tid..Hon frågade mig faktiskt igår om jag vill vara hennes brudtärna ihop med Frida =) =) Oooh vad glad jag blev! Längtar till bröllopet som antagligen ska vara i augusti! :)

Ah. Blandade känslor idag. Jätteglad för jobbet, ska bli så kul att jobba med Nicoline igen :) Men sorgligt att flytta! :(
Och ändå kul att komma tillbaka! Äsch..Haha. Detta blir ju bara rörigt! :D


Puss

Snabbis

Yes, nu är det en snabbis som gäller här! Måste åka hemåt, ska jobba imorgon! =) Stannade till hos Andrea på vägen hem från Karlstad...Tagit ur löshåret!! Oh min gud, känner mig helt skallig! Haha, helt konstigt känns det. Undrar om jag verkligen hade såhär kort/tunt hår innan..men det hade jag ju! Ska iaf till frisören på fredag, hoppas det blir bra. Annars blir det en ledsen Sanna som firar jul och nyår! ;)

Någon som minns vad jag skulle göra idag? Jo. det gick jättebra iaf! Hur häftigt som helst var det. Kommer att gå tillbaka flera gånger, så får folk tycka man är knäpp isf! =)

Min älskade Sandra skickade en bild på ultraljudet idag, första kortet! =) 10 fingrar och 10 tår <3 Underbart!! Är verkligen så otroligt glad för deras skull!

Och med min lilla bebis går det bara bra, hon är lite jobbig nu för att hon ska in i sitt andra löp. Guuud vad kul..nej! :D Efter förra gången gick hon skendräktig och höll på att driva mig till vansinne =) Mitt lilla hjärta!


Ska sova i Linus lägenhet inatt, hemma hos mig är det både förfest och efterfest som gäller. Orkade inte vara med, kommer vara så trött imorgon om jag låter mig övertalas. Men det hade varit gott med ett glas vin. Får se, kanske blir ett i helgen för då kommer Bobby och hälsar på! =) Ska äta middag med brorsan och Karro på fredagskvällen när han kommer iaf, sen får vi se vad det blir!


Jaja..måste gasa iväg hemåt Sunne! =)

Puss

Yeeey

Inatt lånade jag brorsans lägenhet, så fick Frida och Adam ha vår lägnehet själva :) Nykära jävla as ;)

¨Blev IKEA i lördags och det var så trevligt så! Åt även på Thairestaurangen på fredagen. Lite jobbigt för mig som inte tål nåt sånt bara, men det gick att ändra lite till slut. Blev dock bara 2 små rätter av 4 :D haha. Vilket offer jag är!

Snart ska jag ut till Syrran och Nicklas, han ska få "lufta elementet" i min bil!? Var sådär lagom trevligt på vägen hem från IKEA..¨.Då slutade värmen fungera i min bil. Tack, tack. alldeles lagom timing!

Igår var ingen bra dag, allt ville krångla med mig och jag fick en kalldusch kan man säga, hur kan man vara så otroligt svag och feg som vissa är? Allt för att jävlas där det tar som mest. idioti.

Lite spännande...hoppas ingen dumförklarar mig nu..men jag ska faktiskt till ett medium imorgon i Karlstad! =) Tycker det ska bli väldigt roligt!  =)


Puss

Dra i trådar..

Yepp..Det är vad jag gör nu! Inte för att det gett så mkt resultat ännu men :)

Snart lite fika med ungarna, hem och städa och en tur till systemet. Sen är min dag färdig =)

Måste även laga min bil- framvagnsinställning, fläktrem, damask och nytt luftfilter..så håller den på att rosta sönder också! Haha. Men jag vill inte ge upp den än, har ju ändå haft den lilla skrutten i 3 år! Ska besikta i januari. Hjälp!






Övernattning hos syster!

Raderat alla gamla inlägg..tänkte börja på ny kula :) Lite svårt att skriva ofta när inte jag har internet hemma nu..

Sov hos min syster och Nicklas inatt, Andrea tyckte jag skulle vända på mitt dygn som är lite bakvänt sen veckorna i Uddevalla ;) Så..det finns ju ingen bättre väckarklocka än 2 små barn! Var faktiskt vaken redan vid 9 i morse, men fick ligga kvar till tio. Då ville inte Sallie vara med mera :D Ut och springa fritt på gården!

Väntar på lite nyheter i veckan, får hoppas att det blir goda sådana!

Idag ska jag och Frida storstäda och klä granen..hoppas det går bättre än sist. När jag skulle dra ut sladden till belysningen fick jag en stöt, blev helt svart om naglarna! Så gick naturligtvis en propp också! Belöningen efter städningen blir några glas vin med Thilda!

Imorgon ska Samanda och Matilda gå Lussetåg med dagis som vi ska se på :) Gullungar!
Torsdag blir det Julbakning med Andrea, barnen, mamma och svägerskan Karro!
Fredag eller lördag blir det IKEA :)





RSS 2.0